9. Should I stay or should I go?
Door: bas
Blijf op de hoogte en volg Bas
18 Mei 2009 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Inmiddels zijn Ad en Maria op bezoek geweest en hebben een hele trip door de UAE gedaan. Ik ben twee dagen mee op pad geweest en we zijn via Abu Dhabi naar Al Ain gereden en hebben zo van alles van de UAE gezien, erg leuk! In Al Ain hebben we een pitstop gemaakt op de kamelenmarkt... maar na een lange rondleiding hebben we toch maar besloten niets te kopen.
Dubai heeft tegenwoordig naast het hoogste gebouw ter wereld ook de hoogste dansende fontein van de wereld geplaatst. Het ding spuit inderdaad best hoog en het ziet er zeker spectaculair uit. Wel raar als je erover nadenkt dat we dan wel de hoogste fontein ter wereld hebben... maar geen schoon drinkwater uit de kraan krijgen.
Volgens de planning zou ik aan het eind van de maand naar huis komen. Maar op mn werk vroegen ze me of ik wilde blijven. Redelijk dringend eigenlijk want als ik weg zou gaan was dat schijnbaar een probleem. Dus heb ik besloten om nog 2 maandjes extra te blijven werken hier. Het is goed voor werkervaring en goed voor mijn budget… maar of ik er nou helemaal blij van ga worden als het zodalijk 50 graden is buiten weet ik niet. De woestijntripjes zijn nu officieel voorbij want daar is het nu te heet voor. Je brand nu echt je voeten als je door het zand gaat lopen. Verder vertier in Dubai bestaat uit de malls, maar daar zie ik mezelf ook niet elk weekend heengaan… dus we zien het wel...
Ik ben in ieder geval kort in Nederland voor mn afstuderen in Juni… en dan vlieg ik weer snel terug naar Dubai voor werk.
Fam. Moonen dank voor het voedselpakket!! :)
en iedereen bedankt die af en toe iets via hier of mail of hyves wat van zich laat horen... cool!
Au revoir
18 Mei 2009 - 06:09
MJ:
Joepie, Basje komt bijna terug, voor even.... Gelukkig kun je tussendoor nog bij de familiedag zijn :-)
Ik kijk ernaar uit je te zien!!!
Groetjes Marie-Jan -
18 Mei 2009 - 06:13
Ad:
He Bas, leuk weer wat te lezen. Je schrijftalenten in het Nederlands ben je in elk geval niet kwijt... Ik hoop dat je geniet van de overdadige warmte in Dubai en anders de verkoeling van de immer zwoegende airco's. In Nederland is 't gewoon prima: af en toe zon, af en toe een buitje, af en toe warm of zelfs heet, af en toe weer lekker fris.... O, hoe heerlijk ons kikkerlandje!
Ik heb het genoegen gehad je scriptie te mogen lezen en weet daardoor dat je vol vertrouwen naar je eindgesprek kunt gaan. Dan ben je denk ik een van de jongste HBO-gediplomeerden van het land! Alvast gefeliciteerd en tot spoedig ziens! -
18 Mei 2009 - 09:25
Yanaika:
Nog 2 weken!!!! :D :D :D
Dus ik vind het wel leuk dat je daar nog iets langer zit ;) -
18 Mei 2009 - 09:31
Pa En Ma:
Halloooo,
-Leuk te horen dat Anneke Gronlo haar tijd ver vooruit zong "brandend zand"
-De gele auto die je voor pa hebt uitgezocht past niet in zijn BPM budget!!
Fijn te lezen dat je het nog steeds na je zin hebt; we kijken uit naar je hollandse bezoekje.
GROET
18 Mei 2009 - 21:50
Cris:
maat, je bent niet de enige die uitkijkt naar het weerzien. ik zou zeggen 'hou het hoofd koel :P' en tot snel
later -
19 Mei 2009 - 20:07
Mattie B:
Jow basssie!
Klinkt goed jongen, je carriere zit duidelijk in de lift:-) +1
Dan moeten we er maar een goed feestje van maken!
Gegroet vanuit Dushi Korsou! -
23 Mei 2009 - 12:51
Myran :
Bas,
Nog eventjes! Maar dan is het ook wel weer eens tijd dat je terug komt hoor. Fijn als we hier weer eens samen aan de tafel zitten en zonder internet of telefoon kunnen babbelen. Ik zie er naar uit (zoals iedereen hier natuurlijk!)
Liefs